Permanent Make-Up

Permanent Bryn / Microblading (hårstrå) 1.895,-
Permanent Bryn / Hybridbryn (strå og skygge 3D) 1.895,-
Permanent Bryn / Ombrebryn /skygge 3D 1.895,-

Permanent Bryn / Opfyldning efter 4-6 uger 995,-

Permanent Bryn / Opfyldning efter 12 mdr. 1.000,-

Vippe fortætter / eyeliner 1.200,-

Opfyldning efter 4-6 uger 995,-

}

Book tid

Klik her for at besille din behandling – og få en SMS-reminder. Så glemmer du ikke aftalen.

Vigtigt inden din behandling:

Når du har booket tid til en behandling, er der nogle vigtige forholdsregler, du skal følge, for at sikre, at du responderer bedst muligt på behandlingen. Du skal undgå følgende, 3 dage op til behandling:

 • Indtagelse af blodfortyndende medicin
 • Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK-olie, Udos Choice etc.)
 • Indtagelse af stærke krydderier
 • Indtagelse af stærk antibiotika

Du skal undgå følgende, 24 timer op til behandling:

 • Alkohol
 • Smertestillende midler (med undtagelse af Panodil)

* Ved behandling af læber og tendens til herpes (forkølelsessår) skal du til egen læge 1 uge før og have en forbyggende kur mod dette. Ved hyppige udbrud af herpes frarådes det helt at få Permanent Makeup på læber.

Permanent Makeup i Varde

Permanent Make-up, som den laves i dag, er med til at fremhæve et ansigts fortrin og kompensere for mangler på en naturlig og ikke længere malet måde.

Permanent Makeup giver karakterer, skaber længde, som er forsvundet, og giver den ønskede fylde i et overplukket bryn.

Permanent Makeup fremhæver den bedste udgave af DIT udseende – uanset alder.

Har du overvejet det længe?

Så kom til en konsultation, hvor du stille og roligt finder ud af, om vi kan indfri dine forventninger.

Microblading / Hair Strokes på bryn

 • Hair Strokes er micropigmentering af små hårstrå, som blender ind i det allerede eksisterende bryn for at opnå eller genskabe et bryn med længde, fylde og tæthed. Hair Strokes kræver touch up efter et par år og kombineres mest med en shading af bunden, da det er umuligt at lave et touch up i det gamle ” hårstrå ” som er ligeså tyndt som 1. gang
 • Powder Brows er en skravering over hele brynet – til dig, som helt eller delvist har mistet brynet. Denne type har været kendt i mange år – dog er vores tids metode mere let og luftig. Powder Brows kræver touch up efter et par år

Hybrid bryn

Hybrid bryn er en blanding mellem hårstrå og skygge. En rigtig god teknik for dem som har minimalt med hår, da der opbygges hårstrå og skygge sammen, hvilket gør at det fremstår som om man har fyldige bryn. Denne teknik egner sig bedst til normal eller tør hud.

 

For det mest gennemarbejdede resultat, skal man have to behandlinger med 4-6 ugers mellemrum og herefter ca. en behandling årligt for at vedligeholde looket.

Ombre bryn


Ombre bryn er en smuk og naturlig skygge over hele bynet. Lige når ombre bryn er lavet synes de meget mørke og tydlige, men vil falme med ca. 40-50% og vil så fremstå som en let og fin skygge bag ens egne hår, som også vil få dem til at syne tættere. Denne teknik er for alle hudtyper.

Hvad opnår jeg på mine bryn?

Mange kvinder ønsker at have et bryn, som understreger karakteren i ansigtet. Med Permanent Makeup kan man opnå en naturlig forskønnelse og samtidig få ændret og korrigeret på det, som fra naturens hånd måske ikke er helt optimalt. Eksempelvis ved tatovering af bryn. Og så er det tidsbesparende, hvis du bruger tid hver morgen på optegning. Almindelig makeup kan ofte ikke opfylde kravet om at se godt ud i alle situationer, da traditionel makeup hurtigt kan blive udtværet eller blot forsvinde gradvist i løbet af dagen.

Permanent Makeup er derfor en fordel i mange forskellige scenarier; eksempelvis ved sport og træning, når du træder op af swimmingpoolen, når du vågner op om morgenen, når du går gennem regn- eller stormvejr, og selv, når du kniber en tåre under en romantisk film.

Mistet bryn ved sygdom

Har du mistet dine bryn helt eller delvis? Så er microblading din redning. Fnuglette streger tatoveres ind på huden og ligner små hårstrå.

En teknik, som kræver øvelse, en sikker hånd og sans for detaljer at kunne udføre.

Behandlingen består i en 1. gangs optegning, hvor facon vurderes ud fra ansigtsfacon, øjne og tidligeres bryns placering.

Årsag til mistede brynhår kan bl.a. være

 • Alopecia/Tricotillomani
 • Stofskiftesygdom
 • Kræftbehandling

Vi er alle forskellige

Det er vigtigt, at du har en forståelse for følgende:

 • At den lille sårskorpe ved nogle klienter heler langsommere end andre.
 • At der skal 1-2 touch up´s til, for at det færdige resultat viser sig.
 • At der er nogle mennesker, som nedbryder farvepigment hurtigt og derfor skal have touch-up oftere eller flere.
 • At farver holder forskelligt på folk.

Spørgsmål Permanent Makeup

Hvad er Permanent Makeup?

Permanent Makeup er en procedure, hvor man ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr deponerer pigment øverst i hudlaget. Det foregår, som når man laver en tatovering – blot med den store forskel, at en Permanent Makeup skal friskes op igen og ikke er stationær som en rigtig tatovering. Den skal vedligeholdes i takt med, at dit ansigtsudtryk ændrer sig.

Er Permanent Makeup det samme som en tatovering?

I princippet er de lig hinanden. Med begge procedurer deponeres pigment i huden med nåle. Men det er så også den eneste lighed. Udstyret, dybden, pigmentet placeres i, teknikkerne og sammensætningen af pigmenterne er helt anderledes. Derfor vil en permanent makeup blegne allerede efter 1–2 år, og der kræves opfyldning

Gør det ondt?

Graden af smerte ved en procedure inden for Permanent Makeup afhænger af flere faktorer. Det afhænger bl.a. af kundens individuelle smertetærskel, området hvorpå der behandles, hvilken bedøvelse der benyttes, samt din behandlers tekniske færdigheder. Det vil sige, at nogle vil opfatte en procedure i et gívet område som værende mindre smertefuld, hvor andre vil opleve den selvsamme behandling som værende decideret smertefuld. Størstedelen af specialister inden for Permanent Makeup er enige om, at proceduren på øjenbryn er den behandling, der vækker mindst ubehag. Proceduren ved eyeliner handler ofte om angst på grund af behandlingsområdet, mere end den faktuelle smerte forbundet med behandlingen. Behandlingsproceduren på læber er den behandling, der umiddelbart vækker mest ubehag. Vi er dog forsynet med bedøvelsesmidler, som mindsker ubehaget betragteligt.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Det afhænger af den valgte behandling og din specialists færdigheder. Men generelt vil det tage 1 1/2 time, inklusiv konsultation, bedøvelse, optegning af formen, farvevalg og pigmenteringsprocedure. Ny behandling inkluderer 2 gange. Er der nogen særlig efterbehandling? For at sikre, at din Permanente Makeup bliver optimal, vil din behandler give dig nogle retningslinjer for, hvordan du skal behandle din Permanente Makeup samt aftercare creme. Efterbehandlingen har meget stor betydning for udfaldet af din behandling og dermed også for det endelige resultat. Det er derfor vigtigt, at du følger de angivne retningslinjer nøje.

Er slutresultatet synligt umiddelbart efter behandlingen?

Nej. Den første uge efter behandlingen er pigmenteringen betydeligt mørkere end det endelige resultat. I løbet af den første uge vil intensiteten af farven aftage omkring 30-60 % og derfor blive meget blødere. På grund af den naturlige cellefornyelse vil slutresultatet af pigmentering først være synligt efter en periode på cirka 3 til 5 uger, når huden er helt fornyet. Et færdigt resultat kan først forventes efter minimum 2 behandlinger. Det er derfor vigtigt, at man ikke antager, at slutresultatet er synligt efter kun 1 behandling.

Brynfacon?

Permanent Makeup har undergået en stor udvikling de sidste 10 år. Vi kender vist alle skrækeksemplerne på forkert tatoverede bryn – den tynde ”overraskede” eller det alt for brede og tætte, og bryn som er tatoveret for højt eller for lavt, med forkert eller for megen farve eller i forkert facon. Her får du dit individuelle tilpassende bryn med respekt for naturligheden. Meget har ændret sig. I dag er der opmåling, farvetjek og helt præcise former at gå efter. Og der findes nu forskellige grader af tatoverede bryn – Powder Brows, hairstrokes eller 3 D som hovedoverskrifter, begreberne ændrer sig hele tiden, vær kritisk overfor alt for mange modeord, vi koncentrerer os om at lave det perfekte bryn til din personlighed.