Oxygenbehandling

En Dansk-udviklet anti-aging behandling

DermaOXY Oxygenbehandling er en dansk-udviklet Anti-Age behandling, som arbejder i hudens dybere lag dermis. Behandlingen er et fantastisk fugt og Anti-Age boost, som genopretter hudens fugtbalance, og aktivere hudens kollagene og elastine fibre

Behandlingen er udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer, derfor er der høj fokus på valget af ingredienser. I sammenhæng gør de anvendte ingredienser en vital forskel på hudens sundhed, fugtighed og struktur.

Vi udvælger og sammensætter råmaterialer, der har en dokumenteret anti-ageing effekt, med fokus på reduktion af rynker og linjer, samtidig får du en synligt sundere hud. Oxygenbehandlingen er en effektiv og sikker behandling, helt uden injektioner. Med stor respekt for hudens egen struktur, beviser produkterne at anti-ageing kan ske uden kosmetiske indgreb.

Oxygen ansigtsbehandling er til alle hudtyper, og er både til mænd og kvinder.

Behandlingen er behagelig og føles forfriskende for huden.

Hvordan fungerer en oxygenbehandling?

Først anvendes der en Airbrush, som ved brug af ren luft under højt tryk, puster serum igennem det øverste hudlag og ned i dermis. Ved brug af luft med en 0+% oxygen koncentration, masseres et serum med aktive ingredienser såsom hyaluronsyre der fugter huden, og retinyl der stimulerer cellefornyelsen, ned i hudens dybere hudlag. Den høje oxygen koncentration aktiverer serummets komponenter, og effektiviserer deres anti-ageing effekt.

Oxygenbehandlingens effekt:

  • Fugt og anti age boost
  • Stimulerer produktionen af kollagen
  • Nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet
  • Opretholder og genbygger hudens fugtbalance, ved tilførsel af hyaluron
  • Fine linjer og rynker reduceres
  • Huden føles glat, frisk, glødende og boostet
  • Øjeblikkelig fantastisk synlig effekt

Vedligeholds-behandlinger ca. hver 4. til 6. uge, alt efter hudens behov.

}

Book tid

Klik her for at bestille din behandling – og få en SMS-reminder. Så glemmer du ikke aftalen.